kleurstalen
jan, 22 By 0 Reacties
Kleurstalen aanvragen

Bij Skai-Leer.nl staat service natuurlijk voorop. We snappen heel goed dat het soms ontzettend lastig kan zijn om de juiste kleur of kwaliteit te kiezen gebaseerd op online afbeeldingen. Natuurlijk willen wij voorkomen dat we achteraf te maken krijgen met teleurgestelde of zelfs ontevreden klanten. Dat is dan ook exact de reden dat wij kleurstalen versturen. En dat is geheel kosteloos!

Wij geven een ieder de keuze uit maximaal 5 verschillende kleurstalen.
Wilt u graag een staaltje ontvangen?

Laat dit dan even achter in het contactformulier op onze contactpagina. Wij verzoeken u dit te doen met een duidelijke vermelding van de kwaliteiten, de gewenste kleuren en uw adresgegevens (naam, straat en huisnummer, postcode en woonplaats). Op deze manier kunnen wij ervoor gaan zorgen dat u de kleurstalen zo spoedig mogelijk in ontvangst mag nemen.

Heeft u verder nog vragen? Of wilt u advies?

Dan verzoeken wij u deze ook in het contactformulier achter te laten. Geeft u de voorkeur aan telefonisch contact of het sturen van een sms of WhatsApp bericht? Ook dat is geen enkel probleem bij ons. Op onze contactpagina treft u al onze contactgegevens aan. Wanneer u contact met ons opneemt, staan wij u zo snel mogelijk te woord.

AUTEUR

admin

All stories by: admin