kunstleer reinigen
apr, 2 By 0 Reacties
Het reinigen en onderhouden van imitatieleer

Wanneer je in het dagelijks leven in aanraking komt met imitatieleer, wilt u dat dit blijft zoals het is. Zonder strepen, zonder oneffenheden. Of het hierbij nu gaat om meubels, tassen of de bekleding van uw boot. Het reinigen en onderhouden is hierbij van essentieel belang om dit soort problemen te voorkomen. Het Skai-Leer.nl team geeft hierbij graag advies, zodat u nooit voor verrassingen komt te staan.

Balpen kan binnen korte tijd worden gereinigd met alcohol of Glassex. Desalniettemin is en blijft het beter om te voorkomen in plaats van te genezen. Daarom is het zaak te voorkomen dat er strepen op uw imitatieleer komen. Na lange tijd zal dit namelijk niet meer te reinigen zijn. Fabrikanten adviseren hiervoor het gebruik van een microvezeldoek.

Mochten er onverhoopt toch vloeistoffen of vetten op de bekleding van bijvoorbeeld uw boot komen, dan kunt u hiervoor het beste een absorberend papier gebruiken. Het vocht wordt dan simpelweg opgenomen in het papier.

[Klik op het product hiernaast om het te bekijken]

Tot slot zijn ook kunststof reinigers die bedoeld zijn voor in de auto, geschikt. Deze bevatten namelijk geen oplosmiddelen. Datzelfde geldt voor de speciale schoonmaak kits die te verkrijgen zijn voor het reinigen van skai leer. Als u maar NOOIT gebruik maakt van oplosmiddelen, chloor, chemicaliën of polijstmiddelen! Dit zijn namelijk producten die de staat van uw imitatieleer alleen maar verslechteren, in plaats van verbeteren.

Mocht u te maken hebben met een concreet probleem en benieuwd zijn of wij hier speciale oplossingen voor hebben? Neem dan even contact met ons op. Wij staan graag voor u klaar!

 
AUTEUR

admin

All stories by: admin

Laat een reactie achter